Lloguer d'equipament de kitesurf

L'últim material als millors preus

Per què portar totes les coses i carregar amb la molèstia d'embalatge i desembalatge d'ella , el pagament de la tarifa d'avió per a la bossa d'esport , quan és tan fàcil llogar ? El entre d'esports aquàtics Dragon lloga tot el necessari per disfrutar de les teves vacances de kitesurf. I el gran avantatge és que es pot canviar la mida de l'estel en funció de les condicions meteorològiques .

El nostre personal t'ajudarà en tot el que necessites ! T'aconsellaran el millor lloc de navegació per a cada direcció del vent . Reserva amb antelació per correu electrònic o per telèfon per assegurar la disponibilitat ! Tot el que necessites és portar identificació , targeta de crèdit i ser un kitesurfista independent o  també ens pots mostrar el certificat de l'escola de kite a la que vas fer l'última lliçó .

A la nostra botiga de kitesurf es pot contractar el nou material de North kiteboarding, en manteniment adequat i llest per tu ! Pots llogar  l'estel, barres, taules de kite, i també tots els equips de seguretat com neoprè, casc, armilla de flotabilitat, arnès ... tot el necessari per disfrutar
de les teves vacances de kitesurf a Tarifa .
Tenim estels des 3m2 fins 18m2 , perquè pugues navegar en cada condició de vent :-)

Mantinte fora de perill ! Consulteu la previsió del temps a Tarifa abans de sortir. No entris massa lluny en l'oceà , el vent pot canviar ràpidament la direcció . Nombre de rescat del mar és 900 202 202. Pots comprar bons de rescat a la nostra botiga, pel cas d'emergències et duguin de tornada a la vora. Pregunta al nostre personal per més detalls .

Preus

1h 1/2 dia 1 dia 3 dia 1 setmanes
Equip complet 20€ 50€ 70€ 165€ 245€
Accessori 10€ 40€
Taula 30€ 130€