Llogar taules de SUP

Explora Tarifa i les seues platges des de la taula de SUP.

Tarifa té bons llocs per practicar surf pàdel al voltant de l'illa i per la costa . Les nostres taules de SUP són molt estables i fàcil d'utilitzar. Després de la primera lliçó un pot manejar bé sol. Descobreix la bellesa del SUP i reserva ja el teu equip , tindràs una gran diversió amb la teva parella , amics o família . Aquest esport aquàtic es pot utilitzar com un passeig de relax o com exercici cardiovascular :-)
No us oblideu de comprovar el temps i previsió de vent de Tarifa abans de sortir o simplement preguntar a la nostra botiga l'última previsió.

Et podem prestar bastidors suaus per subjectar amb seguretat les taules de pàdel a la part superior del seu cotxe , per al transport de les taules a la platja . O també pots llogar les taules de SUP inflables , que són fàcils de transportar

Excursions guiades amb el SUP
Si prefereixes tenir un guia amb tu per explorar l'illa i la costa de Tarifa , contacteu amb nosaltres abans . Organitzem 2 excursions guiades al llarg de les platges més boniques de Tarifa . El nostre instrutor et mostrarà tota la bellesa de Tarifa desde  el SUP. Assegureu-vos de fer la vostra reserva almenys amb 24 hores d'antelació. Per als preus punxa aquí.

Preus

1h 1/2 dia 1 dia 3 dia 1 setmanes
Equip complet 15€ 25€ 45€ 120€ 245€
Accessori 10€ 40€