Aprendre surf a Tarifa

Les platjes de Tarifa son un lloc fantàstic per apendre surf.

Si t'agrada la platja, el mar i les onades, aquesta és la manera perfecta de passar les teves vacances. No importa si ets principiant, surfista intermedi o avançat, adaptem la classe de surf a les teves habilitats. L'escola Dragon també ofereix programes especials de formació per a nens de 7 anys d'edat. Tenim classes diàriament, durant tot l'any. Amb les nostres taules estables i d'espuma, és fàcil d'aprendre a surfejar per tothom. Oferim classes en grup, semiprivada (2-1) o classes privades (1-1). Cada lliçó dura 2 hores. Cada lliçó dura 2 hores. Tenim un preu especial per al paquet de 10h.
Tot l'equip de surf necessari per al curs és gratuït. 
Fes una ullada a la guia de les
normes de prioritat en surf.

Cursos de surf per a principiants

Aquesta es una introducció a l'esport del surf per a aquells que mai han surfejat abans o que tan sòls saben surfejar onades petites. No es necessària cap experiència prèvia. La platja on tindran lloc les classes, depèn de les condicions de les onades a Tarifa. Els nostres professors trien les condicions més fàcils per a tu, així que el progrés és ràpid i l'aprenentatge segur. Els llocs d'surf a Tarifa són la platja Balneari, platja Arte Vida i Los Lances.
Reserves i Info

Classes de surf per a nivell intermig

Després de dominar les habilitats de principiant, has de seguir obtenint mes informació sobre el surf. Gaudiu de la vostra aventura vacacional i vingueu a les sessions de surf amb els amics, la parella o tota la família. Les platges verges de Tarifa i els seus voltants faran de les teves vacances simplement perfectes. Tindràs la diversió a l'hora que aprens a surfejar les onades amb tota seguretat. Que comenci l'aventura de surf ...
Reserves i Info

Surf per a nens

La nostra escola ofereix classes especials per als nens. El teu nen o nena va a aprendre surf de forma segura i alhora que obtenen les habilitats i la confiança per sortir a la mar. Per a més seguretat, es recomana prendre classes de surf privades o semiprivades, on l'instructor pot estar amb el teu fill durant tota la lliçó. No importa si el nen o nena no ha surfejat abans o si sap com agafar onades petites. Adaptem la classe al seu nivell. Els encantarà el surf!
Reserves i Info

Cursos de surf per a grups

Ajudem a planificar una experiència única. Segur que serà increïble! Creem un esdeveniment inoblidable, que feta a mida de les teues necessitats: per a grans grups, empreses, esdeveniments familiars, festes d'aniversari, comiats de solter i també per a viatjes per agències i operadors turístics. Grups de 8 o més s'aprofiten d'un descompte especial.
Reserves i Info