Aprendre kitesurf

Cursos de kitesurf a Tarifa

El Kitesurf és més que un esport, es una forma de vida... així que preparat per a l'aventura d'unes vacances kitesurfistes !

Durant les classes de kitesurf la seguretat és la nostra prioritat. Tots els instructors tenen els certificats de IKO, BKSA o VDWS. Per a ensenyar utilitzem equipament de kitesurf amb el sistema de seguretat més recent. Cada estudiant té el seu casc, l'arnès, l'armilla de flotació i el neoprè. L'equip està inclòs a les tarifes, així com una assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'accident bàsica.
L'escola de kite Dragon oferix
cursos per a tots els nivells, també per als nens de 8 anys d'edat.

Com a kitesurfista amb nivell
, podràs llogar el material amb nosaltres, encara que si prefereixes tenir el teu propi equipament, a les nostres escolas podràs trobar els millors preus de material nou i de segona mà.

Cada lliçó, es pot triar entre:

  • Classes en grup, de 3-4 persones. .
  • Classes semiprivades. Per a 2 persones, bé per parelles o amics que vulguin aprendre més ràpid i estar sols amb l'instructor.
  • Classes privades. Les classes particulars son per a aquells que necessiten un tractament especialitzat, aquell que vol aprendre ràpid i que vol clavar els trucs en els quals està treballant . No importa si ets principiant o tens ja un nivel mitjà, la classe s'adequa d'acord amb les seues necessitats. També recomanem les classes privades per als nens petits amb el que es garanteix una seguretat completa.

I si el que t'agrada es el kitesurf sobre les onades, també oferim cursos tant si tens nivell com si ets principiant.
Oferim tarifes especials per a grups, festes d'aniversari o esdeveniments d'empresa .

Introducció al kitesurf

Aquest curs es per tot aquell que vulgui començar amb e kitesurf (surf d'estel) o que simplement vulgui sentir el vol de l'estel a les seues mans. Aquest es el primer pas per l'aprenentatge d'aquest esport. No cal tindre experència prèvia. Les bases d'aquest curs son vàlides per al kiteboarfing, el buggy i l'snowkite. Tot l'equipament necessari s'inclou en el preu.
Reserves i Info

Curs per a principiants

Aquest curs es per a principants, que vulguin prendre 2 dies de classe. A la primera classe, s'aprèn el contingut del curs d'introducció i després continuarem amb els passos següents. L'objectiu és ensenyar totes les habilitats necessàries per a facilitar l'aprenentatge de la navegació. Tot l'equip està inclòs en el preu. Així que és hora de mullar-se!
Reserves i Info

Curs de kitesurf Intensiu

El nostre èxit de vendes! Aprendre el kitesurf en 3 passos. Control de l'estel amb seguretat, bodydrag i inici amb la taula. Assegurem la diversió al mateix temps que estas aprenent :-) El nostre objectiu és la confiança en un mateix, el coneixement i la seguretat, així com l'ensenyament de les habilitats específiques que necessites per estar capacitat i segur en la majoria de les situacions.
Reserves i Info

Curs de kite extra intensiu

De zero a cent! Després d'haver completat el curs intensiu de 5 dies, seràs capaç de muntar el equip de kite sol, volar, llançar i aterrar l'estel amb seguretat, conèixer els riscos dels espots de navegació i condicions de vent i navegar des de la vora i tornar al mateix lloc de manera segura.
Reserves i Info

Curs de kitesurf avançat

Aquest curs és per kitesurfistes de nivell intermedi o avançat, que ja tenen algunes nocions o que necessiten classes per a actualitzar el coneixement del que aprenguern en l'ultima lliçó de kitesurf en un altre lloc. Per assistir a aquest curs, cal tenir un perfecte control de l'estel i saber utilitzar els sistemes de seguretat com a mínim. La nostra escola ofereix diferents nivells de cursos avançats - com body dragg, inici de l'aigua, navegació ...
Reserves i Info

Nivell Expert

El següent pas del kitesurf és saltar i surfejar onades. Aquest punt està ple de diversió i aventura! Tothom pot aconseguir-ho i no necessites tant de temps per aprendre a saltar com en altres esports aquàtics. Necessites saber navegar en contra del vent, body drag en cenyida (per recollir la teva taula) i rellançar l'estel des de l'aigua - açò es tot el que necessites :-) Així que preparat per a volar!
Reserves i Info

Learn to jump in kitesurf is not so difficult.